Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Corendon Alanyaspor, Göztepe'yi ağırladı ve maç 1-1'lik beraberlikle sona erdi. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Alanyaspor, Yusuf Özdemir'in ikinci yarının başında attığı golle skoru dengeledi. Ancak, maç boyunca galibiyet golünü bulamayan turuncu yeşilli ekip, sahadan 1 puanla ayrıldı. Alanyaspor puanını 2'ye yükseltirken, Göztepe puanını 3 yaptı.

GAİN Park Stadyumu'nda oynanan maçta Göztepe, 45. dakikada Heliton'un golüyle öne geçti. Alanyaspor ise 48. dakikada Yusuf Özdemir'in golüyle eşitliği sağladı. Maça sonradan dahil olan Serdar Dursun, takımının hücumlarına hareketlilik kattıysa da galibiyet golü gelmedi ve mücadele 1-1 sonuçlandı.

TSYD Bursa Şube Başkanı Ekmekçi: "Bursaspor ölü toprağını attı" TSYD Bursa Şube Başkanı Ekmekçi: "Bursaspor ölü toprağını attı"

Alanyaspor, sahaya Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Furkan Bayır, Aliti, Balkovec, Richard, Makouta, Efecan Karaca, Lopes, Yusuf Özdemir ve Cordova ilk 11’iyle çıktı. Göztepe ise Lis, Nielsen, Koray Günter, Heliton, Miroshi, Djalma, Tijanic, Solet, Dennis, Kubilay Kanatsızkuş ve Romulo ilk 11’iyle sahadaydı.