Tarım Sektörünün Yeni Lokomotifi Boroon, Türkiye’de Bayilikler Verecek Tarım Sektörünün Yeni Lokomotifi Boroon, Türkiye’de Bayilikler Verecek

Merkezi Alanya'da olan ve ülke çapında faaliyet gösteren Manas Alanya İnvest Gıda Turizm Limited Şirketi , çiftçilerin iş yükünü önemli ölçüde azaltacak Paletli mini traktörü yurt dışından ithal ederek bölgedeki tarım profesyonellerinin hizmetine sundu. 40 beygir gücüne sahip Boroon, 5 farklı ataçmanı ile aynı anda çeşitli işlevleri yerine getirebiliyor. Tasfiye küreği, ot biçme, ark açma ve patozlama gibi işlemler, bu mini traktör ile hızla ve verimli bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Boroon’un Özellikleri ve Avantajları

Manas Alanya İnvest firma yetkilisi Burak Başusta, Boroon hakkında şu açıklamalarda bulundu: "Uzun bir fizibilite çalışmasının ardından Türkiye'ye getirdiğimiz Boroon, 40 beygir gücü ve paletli yapısıyla dikkat çekiyor. 5 farklı ataçman ile çok sayıda işlevi aynı anda yerine getirebilen bu mini traktör, özellikle muz seraları gibi dar alanlarda hareket kabiliyeti ile öne çıkıyor. Yüksek motor gücü ve dizel yakıt kapasitesi ile verimliliği artırırken, paletli tekerlekleri sayesinde düz yollarda da rahatlıkla kullanılabiliyor."

Başusta, Boroon'un çiftçilerin iş yükünü azaltarak maliyetleri minimuma indireceğini ve Türkiye'deki tarım faaliyetlerini daha verimli hale getireceğini vurguladı. 

Editör: Selçuk Soydan