Turizm sezonun başlamasıyla yoğun bir tempo ile çalışan Alanya C Plakalı Servis Esnafları kahvaltılı istişare toplantısında bir araya geldi.


‘Sorunların Çözümü İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz’’

Alanya C plakalı servis esnafları kooperatifi kahvaltılı istişare toplantısında bir araya geldi. Düzenlenen toplantıya özellikle turizm servis esnaflar katılırken, 2024 turizm sezonunda otel servisleri ve turizm işletmeleri servisleri konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonrası kısa bir açıklama yapan kooperatif başkanı Hasan Demir, ‘’Servis esnaflarımızın sorunları hepimizin sorunları bu sorunların çözümü için gece gündüz çalışıyoruz. Özellikle esnafların güncel yaşadığı sıkıntıları belirleyip bu sorunlara yönelik yetkili mercilere hazırladığımız raporları sunuyoruz. Bugün de burada esnaflarımızı dinledik. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Bizim için önemli olan birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik’’ diye konuştu.

Turizm Sektöründe Kökten Değişim: 'Her Şey Dahil' Sistemi Kalkıyor Mu? Turizm Sektöründe Kökten Değişim: 'Her Şey Dahil' Sistemi Kalkıyor Mu?

Editör: Haber Merkezi