Spor

Alanya 1221 FK Başkanı Levent Uğur: ‘’Dış Sponsorlarla Yola Devam Edeceğiz’’

Alanya 1221 FK Spor Kulübü Başkanı Levent Uğur, düzenlediği basın toplantısında kulübün mali durumu, transfer çalışmaları ve altyapı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Düzenlenen basın toplantısında kulübün kimseye gecikmiş borcu olmadığını belirten Başkan Uğur yeni szeonda tamamen Alanya dışından sponsorlarla yola devam edeceklerini açıkladı.

Düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında konuşan Başkan Uğur, altyapıya büyük önem verdiklerini ve bu sezon beş genç oyuncuyu A takıma kazandırdıklarını ifade ederek, "Bu oyuncular maliyetsiz ve geleceğimizin temel taşları olacak. Kulübü düşük maliyetlerle, Alanya'da ayakta tutmaya çalışacağız" dedi.
 

'Kulübümüzü Satın Almak İçin Ciddi Teklifler Aldık Ama Hepsini Geri Çevirdik'

Basın toplantısında kulübün satışına yönelik gelen tekliflere de değinen Uğur, Manavgat Spor ve Kumluca'dan ciddi teklifler aldıklarını ancak bu teklifleri geri çevirdiklerini belirtti. Uğur, "İçinde Alanya ismi olan ve büyük emek verilen bir takımı paraya çevirmek doğru olmazdı. Direnebildiğimiz kadar direneceğiz" diye konuştu.

Dış Sponsorlarla Yola Devam

Uğur, bu sezon için hiçbir iş insanından, otel sahibinden veya başka bir kurumdan bağış talep etmeyeceklerini vurgulayarak, "Bu sezonu tamamen Alanya dışı sponsorlarla, üst liglerdeki kulüp başkanlarının desteğiyle sürdüreceğiz" dedi.

Takımın genç ve dinamik yapısıyla bu sezon önemli başarılar elde edeceklerine inandığını dile getiren Kulüp Başkanı Levent Uğur, ‘’Türkiye liglerinin profesyonelliklerdeki en genç takımıyız. 2005 ve üzeri oyuncumuz çok hatta bir hazırlık maçımızda, Bolu da en yaşlı oyuncumuz 2003 doğumluydu. Bu pazar Saat 16:00’ da Bursa ile oynuyoruz. Tüm Alanya halkını bu maça ve genç kardeşlerimizi izlemeye davet ediyorum. Oldukça keyifli, yaş ortalaması çok düşük. Genç bir ekibin bir şeyleri başaracağına şahit olmanızı istiyorum’’ diye konuştu.