Alanya Haberleri

Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Vantandaşlara Salı Pazarında Aşure İkram Etti

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla Muharrem ayı dolayısıyla Alanya Salı Pazarı'nda aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı, Muharrem ayı vesilesiyle Alanya Salı Pazarı'nda aşure dağıtımı etkinliği düzenledi. Bu etkinlik, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla yapıldı ve CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, önceki dönem belediye başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Belediye Meclis üyeleri, oda başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, dualar eşliğinde pazarda aşure ikram etti. Etkinlik büyük ilgi gördü ve pazarcı esnafları ile vatandaşlar aşurelerini aldı. Tavlı, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, aşure gününün paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi olduğunu belirterek, bu günün millet için birlik, beraberlik ve dayanışmanın pekişmesine vesile olmasını temenni etti. Ayrıca etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, tüm hemşehrilerinin Aşure Gününü kutladı.