‘’ Daralan Bir Dünya Ekonomisinin İçinde Türkiye Ve Bölge Ülkelerde Nasibini Alıyor’’

Gerçekleşen ziyarette önemli açıklamalarda bulunan MMT Tunç Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Tunç, dünya ekonomisindeki daralma nedeniyle Türkiye ve bölge ülkelerinin etkilenmeye devam edeceğini belirtti. Bu sürecin bir süre daha devam edeceğini öngören Tunç, ’DİGİ- Z TV’de 1 yıl önce yaptığımız canlı yayında ne söylediysek bugün hepsi karşımıza çıktı. Daralan bir dünya ekonomisinin içinde Türkiye ve bölge ülkelerde nasibini alıyor. Bu daralma ne yazık ki bir süre daha devam edecek gibi gözüküyor. Bu süreçte yatırımlar gözden geçirilmeli borçlanmalardan uzak durulması gerekmektedir. Biz MMT Tunç Group olarak bu sancılı süreci önceden tahmin ettiğimiz için gerekli önlemleri aldık’’ dedi.

1D09B3B6 F831 4C9F A9B7 7A1706E6Cd62

‘’Kıbrıs’ta Yaptığımız Yatırımlar Bizim İçin Çok Önemli’’

Türkiye ve Alanya’daki projelerinin yanı sıra Kıbrıs’ta da birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Tunç, Kıbrıs’ta siyasi ve ticari problemleri hızlı bir şekilde çözdüklerini ifade etti. Kıbrıs’taki yatırımlarının müşterilere en iyi olanakları sunduğunu ve güçlü dostluklar kurduklarını da sözlerine ekleyen Tunç, ’’Bir yıl önce Yatırımlarımızı ona göre planladık Türkiye’de ve Alanya’da yürüttüğümüz projelerin yanında Kıbrıs’ta birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Kıbrıs’ta gerçekleştirdiğimiz girişimlerimizle siyasi ve ticari problemleri çok hızlı çözüyoruz. Kıbrıs’ta yaptığımız yatırımlar bizim için çok önemli bize güvenen müşterilerimize en güzel olanakları sunuyoruz güçlü dostluklar kuruyoruz, yakın bir zamanda MMT Tunç Grup’un yeni projeleri ile birlikte gücünü birçok Avrupa ve Asya ülkeleri görecek’’ diye konuştu.

‘’Tiyatro Festivalimize Birbirinden Ünlü Birçok Sanatçı Katılacak’’

6 Eylül’de başlayacak 3. Alanya MMT Tunç Group Tiyatro festivali hakkında da bilgilerde veren MMT Tunç Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Tunç, ‘’Bizler MMT Tunç Group olarak kültür, Sanat ve sosyal sorumluluk projelerine ne kadar önem verdiğimizi biliyorsunuz. Bu Festival’e birbirinden ünlü birçok sanatçı katılacak ve Alanya’mızın tanıtımına çok büyük katkısı olacak.  İnşallah yakın bir zamanda siz değerli basın mensupları ile bir araya gelerek, Tiyatro Festivali için görüş alışverişinde bulunmak istiyoruz’’ dedi.

Editör: Selçuk Soydan