Duygu Nebioğlu, geçen yıl açtığı babalık davasıyla ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlamıştı. Bu süreçte ikiz kardeşi Sevgi Katkıcı da 21 yaşında öğrendiği gerçek üzerine Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlamak için dava açıp DNA testi yaptırmıştı. Sevgi Katkıcı'nın açtığı dava da sonuçlandı.

Ekran Görüntüsü 2024 07 08 173054

Antalya Aile Mahkemesi'nden Karar Çıktı

Sevgi Katkıcı'nın Metin Akpınar'a yönelik açtığı dava, Antalya Aile Mahkemesi'nde sonuçlandı. Antalya Adli Tıp Kurumu'ndan alınan DNA raporu, Antalya 5. Aile Mahkemesi'ne sunuldu. Raporda, Sevgi Katkıcı'nın Metin Akpınar'ın kızı olduğu kesinleşti. Mahkeme, Metin Akpınar ile Sevgi Katkıcı arasında soy bağının kurulmasına karar verdi.

Ekran Görüntüsü 2024 07 08 173107

İyiler siyah giyer... Modanın kalbi 7 Eylül'de Ankara'da İyiler siyah giyer... Modanın kalbi 7 Eylül'de Ankara'da

Resmi Olarak Babası Oldu

Mahkeme kararıyla Metin Akpınar'ın, Duygu Nebioğlu'ndan sonra ikizi Sevgi Katkıcı'nın da babası olduğu resmileşti. Katkıcı, DNA raporuyla Metin Akpınar'ın kızı olduğunu öğrendiği halde, Akpınar'ın kendisine yönelik tutumunda bir değişiklik olmadığını ifade etti.

Ekran Görüntüsü 2024 07 08 172417

Katkıcı, daha önce yaptığı açıklamada, "Baba-kız ilişkimiz hiç olmadı. Duygu daha çok görüştü. Bir sarılma, bir öpme, bir arama göremedim. Hep ben özel zamanlarda aradım. Çıkan haberlerden sonra da aramasını, özür dilemesini bekledim. Yaptığı basın açıklamasında bizi büyüten Özdener Bey ve Emine Hanım'dan özür dilemesini, 'Benim çocuklarıma yıllarca baktınız' diyerek teşekkür etmesini bekledim ama maalesef bunların hiçbirini göremedim" demişti.

Ekran Görüntüsü 2024 07 08 172451

Editör: Selçuk Soydan