Şırnak Devlet Hastanesi’nde yaklaşık 5 ay önce görev yapmaya başlayan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanı Uzm. Dr. Ayşe Şimşek, evinde ölü olarak bulundu. Edinilen bilgilere göre, genç doktorun kaybı, sağlık sektöründe ve yakın çevresinde büyük bir üzüntüye neden oldu. Ayşe Şimşek‘in trajik ölümü, Şırnak Devlet Hastanesi’nde ve tüm sağlık camiasında derin bir şok yarattı.

Balkon Kapısı Kırılarak Eve Girildi

Evini Taşımaya Gittiği Genç Kadını Taciz Eden Hamal Gözaltına Alındı Evini Taşımaya Gittiği Genç Kadını Taciz Eden Hamal Gözaltına Alındı

Olay yerine gelen ekipler, Uzm. Dr. Ayşe Şimşek’in evine girmek için balkon kapısını kırdı. İçeriye giren ekipler, genç doktorun cansız bedeniyle karşılaştı. Olayın ardından cenaze, otopsi yapılmak üzere Şırnak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Uzm. Dr. Ayşe Şimşek’in ölüm nedeni henüz netleşmezken, polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

İntihar Mı, Başka Bir Sebep Mi? Soruşturma Sürüyor

Uzm. Dr. Ayşe Şimşek’in ölümünün intihar sonucu olup olmadığı ya da başka bir sebebe dayanıp dayanmadığı yönündeki belirsizlik devam ediyor. Polis ekipleri, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için kapsamlı bir soruşturma yürütüyor. Henüz kesin bir sonuç açıklanmazken, Şimşek’in ölüm nedeni yapılacak detaylı incelemeler sonucunda belirlenecek.

Ekran Görüntüsü 2024 10 14 164626

Sağlık Dünyasında Derin Üzüntü

Haziran 2024’te göreve başlayan ve kısa sürede çevresinde sevilen bir isim haline gelen Uzm. Dr. Ayşe Şimşek‘in trajik ölümü, başta Şırnak Devlet Hastanesi olmak üzere tüm sağlık camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı. Meslektaşları ve hastane çalışanları, genç doktorun ani kaybının şokunu yaşarken, sağlık dünyasında da büyük bir boşluk bıraktığı ifade ediliyor.

Editör: Selçuk Soydan